Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για το ρόλο της ως Αθηνά Νομικού στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ήταν η Άντζελα Γκερέκου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη στενή σχέση του Τόλη Βοσκόπουλου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον λόγο που έδωσε το παρών στον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και για την απώλεια της μητέρας του.

«Τελευταία δεν είχαμε πολλές επαφές με τον Γιώργο, γιατί εκείνος δουλεύει σε άλλες σκηνές της σειράς και εγώ σε άλλες. Με τον Γιώργο μας συνδέει μια όμορφη σχέση, μέσω του Τόλη. Λάτρευε τον Τόλη, είχε μια σύνδεση μαζί του πάρα πάρα πολύ μεγάλη. Και μέσα από την πίστη του, που ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό, ο Τόλης τον έβλεπε να κάνει με ευλάβεια τον σταυρό του.

Ο Τόλης ήταν πολύ συνδεδεμένος με την Παναγία και γενικότερα του Θεού. Πάντα όταν έπεφτε ήξερε ότι θα ανέβει γιατί η πίστη του τον βοηθούσε. Μια δική του σχέση χωρίς δογματισμούς αλλά βαθιά και πνευματική. Είχε εκτιμήσει τον Γιώργο για αυτή την απλότητα και την αλήθεια του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ερχόταν στο καμαρίνι πάρα πολύ συχνά να του δηλώσει την αγάπη του. Ο Τόλης είχε διακρίνει σε αυτόν μια καλοσύνη και μια απλότητα που του άρεσε πολύ. Του έλεγε να παραμείνει έτσι και να μην αλλάξει» ανέφερε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η ηθοποιός:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ