Η Άντζελα Δημητρίου έχει αγκαλιαστεί όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο και για το επικοινωνιακό της προφίλ και για την αμεσότητα που έχει με τον κόσμο. Συγκαταλέγεται δε στη λίστα με τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες του ελληνικού μουσικού στερεώματος, μετρώντας εκατοντάδες επιτυχίες.

Με την αίσθηση του χιούμορ να είναι από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν, η Άντζελα Δημητρίου έκανε «come back» στο Instagram αυτή τη φορά με ένα χιουμοριστικό βίντεο. Η ίδια απεικονίζεται να γυμνάζεται με αθλητικό outfit και να λέει: «Γυμναζόμαστε και ετοιμαζόμαστε…».

Στη συνέχεια, η lady του ελληνικού πενταγράμμου τραγουδά τη μεγάλη της επιτυχία «θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα, βάζεις στοίχημα». Η ίδια δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στην άσκηση, λόγος για τον οποίο διατηρεί και ένα καλοσχηματισμένο κορμί.

Κάτω από την ανάρτηση, δεκάδες φίλοι της -μεταξύ των οποίων και γνωστοί τραγουδιστές- την αποθεώνουν με τα σχόλια τους. Χαρακτηριστικά, η Πέγκυ Ζήνα την αποκάλεσε είδωλο, ο Γιώργος Παπαδόπουλος θεά ενώ οι followers της έγραψαν πόσο την αγαπούν.

Να σημειωθεί ότι ένα μήνα σχεδόν πριν, η Άντζελα Δημητρίου είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της ποστάροντας μία φωτογραφία με μία μεγάλη τούρτα και αναφέροντας ότι ένας χρόνος ακόμη μπαίνει στην αστείρευτη δίψα της για ζωή και δημιουργία!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ