Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε νυχτερινό μαγαζί, την ώρα που ο Αντύπας βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε. 

Συγκεκριμένα, ενώ ο λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Είμαι στα χάι μου» δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού. Ο συγκεκριμένος άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και επιτέθηκε στον Αντύπα, με το βίντεο της επίθεσης να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον εξαγριωμένο άνδρα μπαίνοντας ανάμεσα σε εκείνον και τον τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Μετά από λίγα λεπτά, πελάτες και υπάλληλοι του μαγαζιού βρέθηκαν κι εκείνοι στην πίστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τον άνδρα και να τον πείσουν να επιστρέψει στο τραπέζι του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φασαρίας, ο Αντύπας δεν σταμάτησε να τραγουδάει για το κοινό του, που παρακολουθούσε τη φασαρία σαστισμένο.

Δείτε το βίντεο:

@konstantinosdroulias

Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false

♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

Η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον Αντύπα μετά το πρωτοφανές περιστατικό, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει: «Η εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ