Η Άντρη Καραντώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Σε  ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν πέρασε δύσκολα σε επαγγελματικό χώρο, η Άντρη Καραντώνη αποκάλυψε για πρώτη φόρα πως «υπήρξαν δυο άτομα μέσα από το χώρο που μου συμπεριφέρθηκαν πολύ άσχημα». Συγκεκριμένα όπως ανέφερε “Με το ένα άτομο μίλησα και μου ζήτησε συγγνώμη και το εκτίμησα πάρα πολύ μετέπειτα. Πλέον δεν πρέπει να χαριζόμαστε σε κανένα…και αν μπορούμε να το κάνουμε να παραιτούμαστε»

Δεν δίστασε μάλιστα να παραδεχθεί πως η ίδια έφτασε στο σημείο να παραιτηθεί λόγω άσχημης συμπεριφοράς δηλώνοντας πως «δεν μπορούσα να το διαχειριστώ άλλο πήγαινα στο σπίτι και έκλαιγα..ήταν μια τοξική κατάσταση».

Διαβάστε επίσης: Άντρη Καραντώνη: Αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της σήμερα με την Βασιλική Χατζηαδάμου

Μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για τη κρίση στο γάμο της αναφέροντας

«Ο ερχομός των παιδιών είναι σταθμός για μια σχέση…Τον τελευταίο χρόνο δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Υπήρξαν στιγμές που έλεγα δεν αντέχω άλλο, θέλω βοήθεια…Το ζευγάρι με τον ερχομό των παιδιών αποξενώνεται…Με τον Νεοκλή είχαμε τα σκαμπανεβάσματα μας…Δεν θα πω ότι όλα ήταν ρόδινα μέσα σ΄ αυτά τα 15 χρόνια σχέσης…Ποτέ δεν είπαμε ότι θα χωρίσουμε…Με τον Νεοκλή έχουμε βρει τις ισορροπίες μας, μεγαλώσαμε μαζί…Ερωτεύτηκα την απλότητα και την ειλικρίνεια του…Υπήρχαν φάσεις στη ζωή μου που πίστευε περισσότερο σε μένα πάρα εγώ η ίδια στον εαυτό μου..», ενώ παραδέχθηκε πως στις αρχές της σχέσης της, ζήλευε πάρα πολύ τον Νεοκλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ