Η Άντρη Αναστασιάδη λίγο πριν αποχαιρετήσει τον τίτλο της “Πρώτης Κυρίας” υποδέχθηκε στο Προεδρικό , την Χριστιάνα Αριστοτέλους και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”.

Η Πρώτη Κυρία της Κύπρου, μίλησε για όλα όσα έζησε αλλά και στερήθηκε αυτά τα δέκα χρόνια δίπλα στο Νίκο Αναστασιάδη σημειώνοντας πως ” Το τηλέφωνο μου ήταν μια ανοικτή γραμμή για όλο τον κόσμο. Κι αν κάτι δεν μπορούσε να γίνει εξηγούσα το λόγο…Δεν άφησα κανένα τηλεφώνημα ή αίτημα αναπάντητο.”

Σχολιάζοντας το πρόσφατο ταξίδι της στην Αγγλία ως Πρώτη Κυρία, αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα. “Ήταν μια πολύ φιλική συνάντηση, ανταλλάξαμε πολλές κουβέντες…Είναι πολύ καλός φίλος” σημείωσε η Άντρη Αναστασιάδη.

Η Πρώτη Κυρία δεν δίστασε να αναφερθεί στο γάμο της και στην κρίση που πέρασαν με τον Νίκο Αναστασιάδη υπογραμμίζοντας πως: “Όποιος πει ότι δεν πέρασε κάποια κρίση θα είναι ψέμα αλλά με την κατανόηση και το διάλογο ξεπερνιούνται”. Ενώ συνεχίζοντας σημείωσε “σε μια διαφωνία, κάνουμε και οι δυο υποχωρήσεις”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ