Ο χείμαρρος της ελληνικής γλώσσας και θεολόγος, ο γνωστός σε όλους μας Ανδρέας Πιτσιλλίδης, έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος σε μία συνέντευξη που θα «αφορίσει» τους επικριτές του και θα δώσει απαντήσεις σε ΟΛΑ!

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου, ο άνθρωπος που αφορίστηκε από την Εκκλησία της Κύπρου με συνοπτικές διαδικασίες, ο πρώην Βουλευτής, πρώην Ευρωβουλευτής και δημοφιλής CHASER στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ALPHA, μιλάει για τα πάντα. Αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην πολυσυζητημένη σύγκρουσή του με τον Αρχιεπίσκοπο και τον πρόωρο και σοκαριστικό θάνατο του πατέρα του, φωτίζοντας παράλληλα όλη τη δική του αλήθεια για τον «αφορισμό» του και όχι μόνο.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του που ανακοινώνει δημόσια και σίγουρα θα συζητηθεί; Ήταν πάντοτε ένα παιδί που αγαπούσε τα γράμματα και την Εκκλησία; Μην χάσετε τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη, γιατί έρχεται με έξω από τα δόντια διάθεση και επαναφέρει στο προσκήνιο σελίδες στις οποίες υπάρχουν γραμμές που δεν μπήκαν τελείες…

Αναάμεσα σε άλλα μιλάει για πρώτη φορά και για την κατάθλιψη που πέρασε

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Παραγωγή Ανδρέα Σαπλαούρα

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ