Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η γνωστή χορεύτρια Άντρεα Νικολάου, και ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Παναγή αφού πριν από λίγους μήνες έφεραν στον κόσμο του καρπού του έρωτά τους.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μία ασυνήθιστη ανάρτηση έκανε σήμερα η Άντρεα όπου εντελώς ακομπλεξάριστη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ραγάδες στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα η γνωστή χορεύτρια είπε:

Μου πήρε 29 χρόνια για να αγαπήσω και να εκτιμήσω το σώμα μου. Και δεν μιλώ για τα κιλά.. Η λογική θα έλεγε «γιατί δεν φτιάχνεις τα σημάδια και τις ραγάδες στο σώμα σου»? Η καρδιά μου όμως λέει πως «σε αυτό το σώμα κράτησα για 9 μήνες το πιο πολύτιμο θησαυρό».. Αυτά τα σημάδια μου χάρισαν ένα κόσμο γεμάτο αγάπη και ευλογία.

Κοιτάζοντας στα μάτια της κόρης μου βλέπω την αληθινή ευτυχία της Ζωής. «Our stretch marks, are Victory marks»!! Μανούλα μου θέλω να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη, θα πρέπει αγαπήσουμε αυτές τις «τέλειες» ατέλειες που θα μας θυμίζουν πόσο υπέροχες είμαστε

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ