Καλεσμένη στην εκπομπή ”Night Out” βρέθηκε η ηθοποιός Αντιγόνη Νεοφύτου, που την απολαμβάνουμε στην σειρά ”Γη της Ελιάς”. Η ”Μαρίνα” μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για την εμπειρία της ως πρωταγωνίστρια στη δημοφιλή σειρά του Alpha και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον β’ κύκλο της σειράς που πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και για τον ρόλο της.

Για τον ρόλο της, παρόλο που δεν μπορούσε να αποκαλύψει πολλά, είπε «Καταρχάς η Μαρίνα με τον Ισίδωρο γίνονται φιλαράκια! Θα φτιάξουν πολύ οι σχέσεις τους. Θα αποδεχτεί τη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο 100%. Φεύγουν τα ταμπού ότι τον θέλει για τα λεφτά του». Τα γυρίσματα του β’ κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει και μέχρι στιγμής, έχουν γυρίσει 20 επεισόδια.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση. Σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για το εάν ο σύντροφός της είναι υποστηρικτικός μαζί της στα επαγγελματικά της η ίδια απάντησε: «Πολύ, είναι και του χώρου οπότε…».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές ο αγαπημένος της, ανέφερε: «Είναι πολύ πιο cool, από όσο είμαι εγώ! Τα κατανοεί πλήρως!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ