Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ανθή Σαλαγκούδη, η παίκτρια που απασχόλησε όσο καμία άλλη, τους τηλεθεατές, με την συμμετοχή της στο Survivor. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εμφανίστηκε ανανεωμένη, ξεκούραστη και μαυρισμένη στο πλατό της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του «Πρωινού».

Στην αρχή της κουβέντας τους, η Ανθή αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά ότι από την ημέρα που έφυγε από το Survivor, έβαλε 10 κιλά. «Έβαλα 10 κιλά. Μετά το Survivor ζυγίστηκα και ήμουν 48 κιλά. Και τώρα είμαι 58. Όταν είδα τον εαυτό μου μετά από δύο μήνες στον καθρέφτη τρόμαξα!», είπε η Ανθή.

Τι της έλειψε περισσότερο όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο; «Το φαγητό και το μπάνιο. Η καθαριότητα μου έλειψε περισσότερο», απάντησε.

Ανθή Σαλαγκούδη: Η αμηχανία on air με τη Φαίη Σκορδά

Ωστόσο, δεν έλειψε η αμηχανία στο πλατό κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της. «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι εγώ ήμουν στο Survivor και οι γονείς μου έγιναν αποδέκτες αρνητικών μηνυμάτων», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Γιώργος Λιάγκας: «Η μαμά σου και ο μπαμπάς σου στεναχωρήθηκαν όταν άκουγαν ότι ψήφιζαν την κόρη τους;».

Ανθή Σαλαγκούδη: «Φυσικά και στεναχωρήθηκαν. Εδώ θέλω να πω ότι η μητέρα μου δεν είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία. Ούτε είναι οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε το ρεπορτάζ σας στη Θεσσαλονίκη».

Φαίη Σκορδά: Δεν είναι πρόεδρος σε διάφορα σωματεία;

Α. Σ: Όχι. Συνεισφέρει όποτε της το ζητούν αλλά δεν είναι οργανωμένη.

Φ.Σ: Αν εννοείς κάποιο ρεπορτάζ της εκπομπής, είναι εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που τα γνωρίζει η μαμά σου».

Α. Σ: Όχι απλά δεν κατάλαβα τη σύνδεση της μαμάς μου με τα μηνύματα.

Φ.Σ: Υπήρχαν κάποια μηνύματα που τα γνωρίζει η μαμά σου που έλεγαν ψηφίστε την κόρη

Α.Σ: Όχι, δεν της τα έδειξαν καν αυτά τα μηνύματα. Αλλά δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση, ότι τα έστειλε η μαμά μου.

Φ.Σ: Δεν τα έστειλε η ίδια.

Α.Σ: Ότι η μαμά μου έστειλε σε κάποιους να τα στείλουν; Αυτό εννοείς;

Φ. Σ: Η μαμά σου ήθελε να βοηθήσει ναι.

Α.Σ: Θέλετε να πάρετε την μαμά μου ένα τηλέφωνο;

Στη συνέχεια της συζήτησής τους, η Φαίη Σκορδά είπε: «Επειδή με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες να πάρουμε την μαμά μου. Μου κάνει προσωπική επίθεση. Πες ότι είναι ψευδές». Η Ανθή Σαλαγκούδη τότε της είπε: «Δεν σου κάνει καθόλου προσωπική επίθεση».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε σχετικά με το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της μετά το Survivor, η Ανθή αρνήθηκε να απαντήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ