Η Ανθή Σαλαγκούδη φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend” και μίλησε για ένα ευαίσθητο προσωπικό της ζήτημα θέλοντας να ενημερώσει τις γυναίκες για αυτό.

Σχετικά με τους λόγους της διαδικασίας ενημέρωσε το κοινό λέγοντας: “Η βιολογική ηλικία δεν έχει να κάνει με την αναπαραγωγική δυστυχώς. Οι ωοθήκες μας γερνάνε. Τα ωάριά μας είναι λιγότερα και η ποιότητά τους φθίνει. Η προσέγγιση του πρώτου γυναικολόγου μου δεν μου άρεσε. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για τις γυναίκες.”

Έπειτα μίλησε πολύ ανοιχτά για τη δική της εμπειρία:”Έμαθα να κάνω μόνη μου τις ενέσεις. Ήταν μια επίπονη διαδικασία. Τα φάρμακα είναι κοστοβόρα και δεν συνταγογραφούνται. Αλλά το συνήθισα. Όσο δυνατόν πιο νωρίς είναι καλό να το κάνουμε. Από τη στιγμή που το κοινοποίησα ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον γι’ αυτό από πολλές γυναίκες”, δήλωσε συγκεκριμένα.

Έπειτα συμπλήρωσε: “Είμαι ένα παιδί που δεν έχω σκεφτεί ποτέ το γάμο τουλάχιστον προς το παρόν οπότε και το παιδί ερχόταν ως δευτερεύον. Δεν μπορώ να σου πω ότι πιέστηκα κοινωνικά όμως απλά είμαι σε μια ηλικία που ξέρω ότι μειώνονται οι πιθανότητες οπότε θέλω να βρω μια δικλείδα ασφαλείας“.

Η δημοσιογράφος μίλησε ακόμα και για την πιθανότητα να κάνει παιδί χωρίς σύντροφο ή να βρεθεί στην πορεία, μετά το παιδί ο ιδανικός σύντροφος.

Παρακολουθήστε τα όσα αποκάλυψε στο βίντεο ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ