Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου καλεσμένος στο «Πρωινό» για να τραγουδήσει και παραχώρησε συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ρωτήσει τον λαϊκό ερμηνευτή και για τη δικαστική διαμάχη του με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, με τον Θέμη Αδαμαντίδη να μη θέλει να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα.

«Οι φορές που έχω ερωτευτεί είναι μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού. Το να ερωτευτείς είναι κάτι ιδιαίτερο… Συγκεκριμένα εγώ με τις σχέσεις που είχα τις σοβαρές, περνούσε καιρός για να πω «Σε αγαπώ». Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με την Βαρβάρα, δεν θα ήμουν μαζί της. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου.

Ήταν μια κακή στιγμή το γεγονός ότι φτάσαμε στα δικαστήρια. Δεν θα φανταζόμουν να καταλήξω σε τρίτους για διαφωνίες και καβγάδες. Μπορεί ένας άνθρωπος να συγχωρεί, να παραβλέψει, να κατανοήσει μια διαφορετική άποψη και ενέργεια. Δεν θέλω να μιλήσω για το βίντεο… Έχουμε εισχωρήσει σε θέματα που δεν θέλω να απαντήσω. Μένω στο παρόν και στο μέλλον, δεν θέλω να γυρίσω στο παρελθόν. Είμαστε μαζί. Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλον γάμο, δεν αποκλείω τίποτα», τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ