Την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την ιστορία της ζωής των Αντετοκούνμπο από το ταξίδι τους από τη Νιγηρία στην Ελλάδα μέχρι την κορυφή του κόσμου, έχουν αποκλειστικά οι συνδρομητές της πλατφόρμας Disney+, δέκα μέρες μετά το λανσάρισμά της στην Ελλάδα.

Η πρωτότυπη ταινία “Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο” είχε αποκλειστική πρεμιέρα στο Disney+ χθες 24 Ιουνίου και βασίζεται στην πραγματική ιστορία της οικογένειας στην οποία ανήκει η πρώτη τριάδα αδελφών που έγιναν πρωταθλητές του NBA: τον Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks, και τον Κώστα Αντετοκούνμπο των Los Angeles Lakers.

Τα γυρίσματα της έγιναν στην Αθήνα σε σκηνοθεσία του Ακίν Ομοσότο, σενάριο του Αράς Αμέλ και παραγωγή του Μπέρνι Γκόλντμαν, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι executive producer.

Αφορμή για την ταινία προφανώς και υπήρξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά η ταινία δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στον Greek Freak. Δίνει βαρύτητα σε όλη την οικογένεια και την ιστορία τους πριν ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τις συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν στην Ελλάδα.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Στιγμιότυπα από την ταινία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ