Ο θάνατος της σκόρπισε θλίψη σε όλους και σήμερα οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών αναφέρθηκαν με συγκινητικά λόγια στην Άννα Παναγιωτοπούλου, που άφησε ιστορία.

Η είδηση του θανάτου της Άννας Παναγιωτοπούλου, ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο, συγκίνησε όλους όσους είχαν μεγαλώσει και γελάσει με τους ρόλους που είχε ερμηνεύσει σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο.

Σήμερα, με την επιστροφή των πρωινών εκπομπών στους δέκτες μας, τόσο η Ελένη Τσολάκη όσο και η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκαν στο χαμό της μεγάλης κωμικού, λέγοντας αλήθειες για τα τελευταία χρόνια της ζωής της και όχι μόνο.

Η Ελένη Τσολάκη στον αέρα του «Πρωινού ΣουΣου» έκανε μια εισαγωγή αναφέροντας ότι η Παναγιωτοπούλου ήταν μια πραγματικά ταλαντούχα ηθοποιός, που αφιέρωσε τη ζωή της στο θέατρο και την τηλεόραση χωρίς ποτέ να δημιουργήσει ίντριγκες. Και στη συνέχεια αποκάλυψε:

Άννα παναγιωτοπούλου
H Ελένη Τσολάκη είπε αλήθειες για τη νόσο Αλτσχάιμερ, από την οποία βασανιζόταν η Άννα Παναγιωτοπούλου τα τελευταία χρόνια της ζωής της. (Photo: instagram/elenitsolaki)

«Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζαμε όλοι πως τα τελευταία χρόνια έδινε μια μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ».

Οι συνεργάτες της στην πρωινή εκπομπή του OPEN συμπλήρωσαν: «Ήταν περισσότερα από 3-4 χρόνια και δεν φαινόταν στην αρχή. Νομίζανε όλοι ότι η Άννα έχει γίνει επιθετική, ότι μίλαγε άσχημα, γιατί έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα». Τότε, η Ελένη Τσολάκη εξήγησε: «Όσοι έχουν έναν άνθρωπο που έρχεται αντιμέτωπος με αυτή τη νόσο, καταλαβαίνουν πόσο αλλοιώνεται, πόσο αλλάζει τον άνθρωπο και το μυαλό του ανθρώπου».

Η Δανάη Μπάρκα, από την πλευρά της, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για μια ιστορία που δεν πρόκειται να σβήσει… «Όλοι μέσα μας, όταν φεύγουν τέτοιοι ηθοποιοί, που στην ουσία δεν φεύγουν ποτέ, θρηνούμε κι εμείς ένα κομμάτι μας, μια εποχή που έχουμε μεγαλώσει, που έχουμε συνυπάρξει, που έχουμε αγαπήσει»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε με πολύ ζεστά λόγια για την Άννα Παναγιωτοπούλου.
(Photo: instagram/danai_barka)

Και συνέχισε: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχει χαράξει τη δική της ιστορία και θα τη θυμόμαστε πάντα και θα την κρατάμε με τον τρόπο μας εδώ. Είναι μια ιστορία από μόνη της. Αλλά να χαιρόμαστε που αυτοί οι άνθρωποι υπήρξαν και να τους κρατάμε εδώ».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ