Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όσα εξομολογήθηκε για την ηλικία της και την απώλεια της μητέρας της

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη από την καρδιά της για όσα την απασχολούν.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Όσα εξομολογήθηκε για την ηλικία της και την απώλεια της μητέρας της

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απέδειξε πως δεν φοβάται την ηλικία της ούτε όσα έρχονται μαζί με τον χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία. Ο λόγος που τη λέω είναι ότι πρέπει να γιορτάζουμε τα χρόνια που ζούμε.

Άλλοι δεν έχουν την ευκαιρία. Είμαι 49 στα 50. Μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, από εκεί και πέρα δεν πολύ τρελαίνομαι για τις πολλές αισθητικές επεμβάσεις. Έχω δει αποτελέσματα που με τρομάζουν, προτιμώ να μεγαλώνω όσο γίνεται πιο φυσικά, κάνοντας κάποια πράγματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

Παράλληλα, τόνισε πως σημαντική είναι για την ίδια η βαρύτητα που δίνουμε στην ψυχική μας υγεία, υπογραμμίζοντας την αξία της ψυχοθεραπείας: «Κάνω ψυχοθεραπεία και τη θεωρώ απαραίτητη στη ζωή ενός ανθρώπου. Θεωρώ ότι θα πρέπει να επιβάλλεται κατά κάποιον τρόπο.

Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε δεις εσένα. Δε με ενδιαφέρει τόσο πολύ να είμαι τόσο αρεστή και ευχάριστη πάντα. Η νεότητα έχει πολύ συγκεκριμένους τρόπους άμυνας στα πράγματα. Μεγαλώνοντας μπορείς να τα διαχειριστείς αλλιώς».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και το πώς τη διαχειρίστηκε: «Νιώθω ότι μέσα μου κουβαλώ τη μητέρα μου. Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική από τον ίδιο τον θάνατο. Η πορεία μέσα στην ασθένεια ήταν πιο δύσκολη, συνειδητοποιείς ότι ο άνθρωπος “φεύγει”, πενθείς πριν “φύγει”».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ