Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών μέσων ενημέρωσης, η Shakira επισκέπτεται συχνά την κλινική Teknon. Παρόλα αυτά, κανένας δε γνωρίζει τι συμβαίνει.

Οι Ισπανίδες δημοσιογράφοι, Laura Fa και Lorena Vazquez στο podcast Mamarazzis, ανέφεραν ότι η Shakira απαθανατίστηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, το οποίο μάλιστα είχε επισκεφθεί περισσότερες από μία φορές. Είπαν χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Λάβαμε φωτογραφίες, πληροφορίες, ότι κάθε εβδομάδα επισκέπτεται την κλινική Teknon στη Βαρκελώνη.».

Shakira: Συχνές οι επισκέψεις της στο νοσοκομείο

Πολλοί έσπευσαν να αναφέρουν ότι οι συχνές επισκέψεις της οφείλονται στο ότι ο πατέρας της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, νοσηλεύεται έπειτα από μία άσχημη πτώση που είχε, αλλά αυτό διαψεύστηκε αμέσως: «Δεν είναι λόγω του πατέρα της. Δεν έχει πάει να δει κανένα μέλος της οικογένειας και είναι αλήθεια ότι οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν μόνη» είπαν οι δημοσιογράφοι στο podcast. «Δεν ξέρουμε τι φταίει. Ίσως είναι απλά ένα αισθητικό θέμα, ότι θέλει να ετοιμαστεί για τη νέα περιοδεία ή ίσως είναι πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε».

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία δήλωση πάνω σε αυτό το θέμα και κανένας δε γνωρίζει προς το παρόν ποιο είναι το πρόβλημα που την οδηγεί συχνά στην κλινική της Βαρκελώνης.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ