Η Angelina Jolie και η Salma Hayek συνεργάστηκαν στην τελευταία τους ταινία και έγιναν αμφότερες υπερ-ηρωίδες στη νέα ταινία της Marvel με τίτλο “Eternals” και, όπως φαίνεται, έχουν αναπτύξει μεγάλη φιλική σχέση. Δεν εξηγείται αλλιώς η τελευταία ανάρτηση της Hayek.

H διάσημη Λατινα είχε γενέθλια την περασμένη εβδομάδα και μοιράστηκε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή από τους εορτασμούς. Πρόκειται για τη στιγμή που σβήνει τα κεράκια και όλοι της φωνάζουν ρυθμικά “Mordida” που σημαίνει “Δάγκωσε”.

Πρόκειται για ένα μεξικανικό έθιμο που ο αδελφός της εορτάζουσας έχει αναλάβει να μάθει στην Angie. Σύμφωνα με το έθιμο αυτό, λοιπόν, οι φίλοι του εκάστοτε εορτάζοντα τον… βοηθούν να πάρει την πρώτη δαγκωνιά από την τούρτα με κάπως ανορθόδοξο τρόπο, σπρώχνοντας το κεφάλι του επάνω της!

Αυτό έγινε κι εδώ και, όπως είδαμε, το απόλαυσαν όλοι με το παραπάνω.

Όσο για την ταινία των δύο διάσημων γυναικών; Οι Eternals αναμένονται με ανυπομονησία τον Νοέμβριο και μαζί τους θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον καστ. Ιδού ενδεικτικά μερικά ονόματα και στη συνέχεα το trailer για μια πρώτη γεύση, ενώ σημειώνουμε εκ των προτέρων ότι για τις ανάγκες του ρόλου αυτού, η Jolie εγινε ξανθιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ