Η Angelina Jolie μίλησε στο E! News’ Daily Pop για το πόσο τυχερή είναι ως μητέρα, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

Η διάσημη ηθοποιός έχει 6 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt: τον 19χρονο Maddox, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, τον 14χρονο Shiloh, την 12χρονη Vivienne και τον 12χρονο Knox.

(Photo by Monica Schipper/Getty Images for Netflix)

 

Κατά την συνομιλία τους, ο συμπαρουσιαστής του Daily Pop, Justin Sylvester, αστειεύτηκε για το γεγονός οτι ο ίδιος δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος ούτε καν για έξι δέντρα, πόσο μάλλον για έξι παιδιά. Προς απάντησή του, η Jolie ανέφερε πως το να μεγαλώνει τα 6 παιδιά της δεν είναι τίποτα άλλο παρά ευλογία.

@angelinajolie_4life

“Έχω 6 πολύ ικανά παιδιά,” είπε η ίδια. “Εννοείται πως με το που ξυπνάω, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι αν είναι καλά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αυτό βέβαια νιώθω πως αντιστράφηκε μερικά χρόνια πριν και πλέον ξυπνάνε και εκείνα με το άγχος αν και εγώ είμαι καλά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ τυχερή γι’αυτό. Αν και συχνά ανησυχώ, δεν ανησυχώ για εκείνα γιατί είναι συγκροτημένα παιδιά.”

Ο ρόλος της ως μητέρα στην καθημερινότητα δεν απέχει πολύ απο τον χαρακτήρα που υποδύεται στην τελευταία της ταινία που παρουσιάζεται απο το HBO “Those Wish Me Dead”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες και στις διαδυκτιακές πλατφόρμες στις 14 Μαΐου.

@angelinajolie_4life

“Είναι κάπως αστείο. Δεν έχω παίξει σε περιπέτεια τα τελευταία 10 χρόνια,” ανέφερε η Jolie σχετικά με το project, ενώ όπως είπε ακόμη και τα παιδιά της εξεπλάγησαν που η ίδια θα παίξει ξανά περιπέτεια.

Μετά την αναφορά της στην καριέρα και στον ρόλο της ως μητέρα, η ίδια μίλησε σχετικά με τις πιθανότητες του να βγει ραντεβού με κάποιον.  Αν και έχει μια πλήρη ζωή με 6 παιδιά, άφησε να εννοηθεί πως αυτό δεν σημαίνει ότι ως γυναίκα δεν είναι ανοιχτή σε μια ρομαντική σχέση στο μέλλον. “Ούσα μόνη μου αρκετό καιρό, έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις και μια μεγάλη λίστα απο “οχι”.

(Photos: Getty Images/ Ideal Image)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ