Η Angelina Jolie και η οικογένειά της είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες για την κατάσταση που επικρατεί στις γυναίκες στο Ιράν. Η Jolie χρησιμοποίησε το account της στο Instagram για να συγκινήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για την ανθρωπιστική κρίση στο Ιράν. Η χολιγουντιανή σταρ σε βίντεο της αποκάλυψε ότι οι κόρες της, Shiloh και Zahara, έκοψαν τούφες από τα μαλλιά τους για μία καλλιτεχνική έκθεση.

Επίσης ανάρτησε κάποιες φωτογραφίες από τη διαδικασία που οι κόρες της αλλά και η ίδια θυσίασαν λίγα από τα μαλλιά τους. Το καλλιτεχνικό project που σχεδιάστηκε από τον Prune Nourry θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο.

«Ο καλός μου φίλος Prune Nourry τρέχει ένα όμορφο καλλιτεχνικό project για να δείξει την αλληλεγγύη στις γενναίες γυναίκες στο Ιράν που αγωνίζονται για ισότητα και δικαιώματα και για να τιμήσει το κουράγιο τους. Η οικογένεια μου συμμετέχει σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το project στέλνοντας μαλλιά, πριν την 25η Φεβρουαρίου», έγραψε η Angelina Jolie για την έκθεση που θα εγκαινιαστεί στις 8 Μαρτίου του 2023.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ