Πριν από λίγες ώρες η Angelina Jolie έφτιαξε το δικό της επίσημο account στο Instagram. Η χολιγουντιανή σταρ άνηκε στην κατηγορία των διασήμων ανθρώπων, που δεν διέθεταν social media.

Την Παρασκευή το βράδυ, η ηθοποιός απέκτησε το δικό της προφίλ, και μέσα σε λίγες μόλις ώρες κατόρθωσε να ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια follow.

Η κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν ήταν η αφορμή της δημιουργίας του λογαριασμού, με την ίδια να ανεβάζει ως πρώτο post ένα γράμμα που της έστειλε μια έφηβη. H πρώτη της δημοσίευση δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

H πρώτη δημοσίευση της Angelina Jolie

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα της, για να μιλήσει για την αναταραχή στο Αφγανιστάν και τον σοβαρό κίνδυνο, που διατρέχουν οι πολίτες της χώρας.

Αυτή είναι μια επιστολή που έλαβα από μια έφηβη στο Αφγανιστάν”, γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε: “Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Έτσι ήρθα στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα“.

Δείτε εδώ την πρώτη της δημοσίευση:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ