Τη δική της απάντηση προς τον Αλέξη Κούγια έδωσε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη στον Αλέξη Κούγια.

Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε μέσα από την εκπομπή της να απαντήσει στις αιχμές που άφησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την προβολή της συνέντευξης του ιατροδικαστή, Νίκου Καρακούκη, στο «Φως στο Τούνελ» της προηγούμενης εβδομάδας. Ο κύριος Κούγιας σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου 28.01, είχε κάνει λόγο για στημένη εκπομπή και στημένη συνέντευξη.

«Έχουμε βοηθήσει στο να εξιχνιαστούν 26 δολοφονίες όλα αυτά τα χρόνια. Άρα κάτι φαίνεται ότι κάνουμε. Το λέω αυτό, γιατί δεχτήκαμε μία απίστευτη επίθεση – και εγώ προσωπικά – από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα» ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Και τι δεν είπε; Γιατί; Γιατί τολμήσαμε να φέρουμε εδώ την άλλη άποψη, να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών. Έναν κρατικό λειτουργό, που δεν είχε μιλήσει, να πει για την έρευνα που έκανε, αφού δεχόταν λιθοβολισμό. Και μετά λιθοβόλησαν εμάς για όλο αυτό» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Μου λένε όλοι: γιατί δεν απαντάς; Να απαντήσω τι; Πιστεύω, φίλοι μου, ότι την απάντηση τη δίνετε εσείς οι ίδιοι οι τηλεθεατές, που μας ακολουθείτε πιστά 28 ολόκληρα χρόνια. Για να το κάνετε αυτό και να παραμένουμε 28 χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δεν θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα σεβασμό στους αγνοούμενους, στα θύματα και στους συγγενείς» τόνισε στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη, επισημαίνοντας τα βραβεία που έχει λάβει η εκπομπή παγκοσμίως για την προσφορά της.

«Να δώσω απάντηση; Αξίζει τον κόπο; Με τα αποτελέσματα και με τη δουλειά μας μιλάμε και δε λέμε βαρύγδουπες κουβέντες… αλλά δε δεχόμαστε να μας προσβάλλουν και σε τέτοιο βαθμό» έκλεισε την τοποθέτησή της η δημοσιογράφος στον αέρα του Mega.

Νωρίτερα, η Αγγελική Νικολούλη έλαβε στον αέρα της εκπομπής της ένα ακόμη απειλητικό μήνυμα για τη ζωή της.

«Τώρα να δώσουμε σημασία σε αυτό; Είναι κατά το «Νικολούλη, ψόφα» την άλλη φορά. Τώρα θα πεθάνω πριν την ώρα μου; Ούτε για πλάκα δεν είναι. Μη δίνετε σημασία σε αυτά. Άκου θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι» απάντησε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ