Η Αγγελική Ηλιάδη και o Σάββας Γκέντσογλου, υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Οι δυο τους πάντα διατηρούσαν επαφή καθώς έχουν αποκτήσει τον καρπό του ερωτά τους, τον μικρό Βασίλη.

Η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγους μήνες, μίλησε για τον πρώην σύντροφό της και μεταξύ άλλων υποστήριξε: “Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά» ενώ πρόσθεσε «Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις, είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά“.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αγγελική Ηλιάδη

Χθες το βράδυ η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου, ήταν μαζί και η τραγουδίστρια θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποια κοινά τους στιγμιότυπα. Η ίδια φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενη στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για επανασύνδεση ή απλώς βλέπουμε την πολύ καλή χημεία αναμεσά τους, μετά την απόφαση να μην είναι πλέον ζευγάρι.

Δείτε εδώ τα insta stories:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ