Η πρωταγωνίστρια του Κάμπινγκ και γνωστή ηθοποιός Ανδρούλλα Ηρακλέους, βρέθηκε χθες καλεσμένη στο “Με αγάπη Χριστιάνα” και μίλησε για όλα. Για την προσωπική της επιλογή να είναι μόνη, αν έφτασε ποτέ κοντά στο γάμο αλλά και για την επαγγελματική πρόταση που είχε δεχθεί από ξένο κανάλι.

Συγκεκριμένα η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε για την προσωπική της ζωή « Είμαι μόνη εδώ και πέντε – έξι χρόνια. Μου αρέσει που είμαι μόνη μου γιατί δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανένα, η ησυχία μου, η ηρεμία μου. Κάνω πράγματα γιατί τα θέλω εγώ».

Παράλληλα όσον αφορά το κομμάτι γάμος ανέφερε: «Όχι δεν παντρεύτηκα ποτέ, αλλά μια φορά έφτασα κοντά στο γάμο. Ήταν ένας φοιτητικός έρωτας. […] Εκείνος ήθελε να παντρευτούμε, εγώ δεν ήθελα».

Έκανε όμως και μια αποκάλυψη για τα επαγγελματικά της, την οποία δεν γνωρίζαμε. Συγκεκριμένα ανέφερε πως: “Πριν δύο χρόνια για μία σειρά στο Sky Λονδίνου. Είναι από ένα μυθιστόρημα. Θα έκανα audition, μην νομίζει ότι θα μου έδιναν τον ρόλο αλλά το γεγονός ότι με βρήκαν εδώ, μία άγνωστη στην Κύπρο και μου έστειλαν ότι ήθελαν να με δουν… Θα γινόταν σε έξι επεισόδια. Ο ρόλος θα ήταν για μία πατρόνα”.

Δείτε πιο κάτω τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ