Η EBU ζήτησε από όλους τους εκπροσώπους των χωρών ένα βιντεοκλίπ με το αγαπημένο τους τραγούδι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιάστηκε με την επιλογή της Μαρίνας Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι αγαπά πολύ την παραδοσιακή μουσική και, πέρα από τις διασκευές δημοτικών τραγουδιών που έχει κάνει, χρησιμοποιεί πολύ τους ρυθμούς και τα όργανά της στα περισσότερα κομμάτια της, προσαρμόζοντάς τα φυσικά στο σήμερα.

Ανδρέας Μικρούτσικος
H Μαρίνα Σάττι αγαπά τα παραδοσιακά όργανα και τα χρησιμοποιεί στα τραγούδια της.
(Photo: instagram/marina_satti)

Το ίδιο σκέφτηκε να κάνει και τώρα, όταν η EBU της ζήτησε -όπως και σε όλους τους διαγωνιζόμενους της φετινής Eurovision- να καταθέσει ένα βίντεο κλιπ στο οποίο θα τραγουδά το αγαπημένο της κομμάτι. Η Μαρίνα επέλεξε το παραδοσιακό «Στης Νάουσας το κάστρο» και το ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο στην αυλή όπου είχε γυριστεί και η ακουστική εκδοχή του «Ζαριού».

Δείτε εδώ το βίντεο του παραδοσιακού τραγουδιού που επέλεξε η Μαρίνα Σάττι να στείλει στη Eurovision:

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και πυροδότησε τα διθυραμβικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος δήλωσε σίγουρος πως αν είχε κατέβει με αυτό το κομμάτι στη Eurovision, δεν θα είχε απλώς κατακτήσει τη νίκη, αλλά θα έκανε και την Ευρώπη ολόκληρη να παραμιλά.

«Αυτό το τραγούδι στη Eurovision του χορού, θα έπαιρνε αβλεπί το πρώτο βιβλίο. Αυτές οι τετραφωνίες με το κλαρίνο, σχεδόν a capella, με μια τόσο στιβαρή μελωδία, θα έκανε την Ευρώπη όλη να προσκυνάει την Ελλάδα!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενθουσιασμένος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος επιβεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πρώτο σε views ανάμεσα στα βίντεο που έστειλαν όλοι οι εκπρόσωποι των χωρών και ο Ανδρέας τόνισε: «Μα αυτό είναι πολιτισμός! Παιδιά, θα τους παίρναμε τα σώβρακα!». Kαι κατέληξε σχολιάζοντας την αυλή στην οποία είναι γυρισμένο το βίντεο: «Αυτό που ακούσαμε σε αυτήν την αυλή είναι η αυλή των θαυμάτων!».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ