Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο video clip του Γιώργου Νταλάρα και του Χρήστου Μάστορα, στο οποίο συμμετέχει και η κόρη του Νταλάρα, Γεωργιάννα. Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να το σχολιάσει και για ακόμα μια φορά ήταν καυστικός στις δηλώσεις του.

Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε στη σχέση πατέρα και κόρης και τις παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει η Γεωργιάννα στο παρελθόν.

«Είναι πολύ σκληρή η θέση της Γεωργιάννας, πολύ τίμια και δεν θέλει να πει ψέματα. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Γιώργου Νταλάρα, θα είχα ταραχθεί. Όχι ότι δεν το ξέρει αλλά εξωραΐζουμε πάντα τα πράγματα, δηλαδή αν δεν έχουμε την παρουσία και τη συμπεριφορά που πρέπει, αν έχουμε βάλει κάποια στραβά στην οικογένεια, τα εξωραΐζουμε», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το να λέει αυτή την κουβέντα το παιδί για μένα είναι δαμόκλειος σπάθη. Εγώ στη θέση του θα έλεγα: απέτυχα ως πατέρας. Στη ζωή κάνουμε ένα επάγγελμα, κάνουμε διάφορα projects αλλά το πιο σημαντικό είναι του γονιού. Τελεία και παύλα.

Αν ρωτήσεις έναν γονιό “ποιο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχεις κάνει;”, θα σου απαντήσει: “ο γιος μου ή η κόρη μου”. Αν λοιπόν στο βασικότερο project βγαίνει το παιδί και λέει αυτό, εμένα είναι κάτι που θα μου τάραζε όλη μου τη ζωή και θα με έκανε να δω τι στο διάολο έγινε, πού είναι το κακό των πραγμάτων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ