Ο παρουσιαστής, παρακολουθώντας τις δηλώσεις που έκανε η Φωτεινή Δάρρα μέσα στο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη για τον ίδιο, δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του και ξέσπασε στη Super Κατερίνα.

«Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι» ήταν μερικά από τα λόγια της Φωτεινής Δάρρα που εξόργισαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος με έντονο ύφος απάντησε: «Ο αμειβόμενος χρόνος μου, δε μου επιτρέπει να απαντήσω. Ευχαριστώ. Τι να απαντήσω τώρα; Αν είναι δυνατόν. Δε μοντάραμε. Η μόνη παρατήρηση που έκανα ήταν ότι, όποτε αποθέωναν το παιδί, πεταγόταν και έλεγε “και πολύ καλός μαθητής”. Μια φορά είναι λογικό να το πεις αλλά, 2η, 3η, 4η… Να μου βρει ένα βίντεο που λένε εκπληκτικά λόγια και δεν έχει πει “και πολύ καλός μαθητής”.

Αυτή ήταν η μόνη μου παρατήρηση και βγήκα ότι δεν σέβομαι και ο “αμειβόμενος χρόνος μου”. Άλλο ένα κείμενο, φιλοσοφικό μεν, σουρεαλιστικό για τα πράγματα δε. Δεν έχω να πω τίποτα. Τώρα έκανα υπερωρίες δωρεάν γιατί ο αμειβόμενος χρόνος μου δε μου επιτρέπει να πω τίποτα παραπάνω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ