Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός παρουσιαστής ένιωσε έντονη δύσπνοια. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν τη λοίμωξη και τον μετέφεραν στην εντατική. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, αλλά παραμένει σταθερή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από ένα χρόνο, επί τρεις συνεχόμενους μήνες. Είχε αντιμετωπίσει και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Ο Aνδρέας Μικρούτσικος με τη σύντροφό του

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε τους τηλεθεατές του «Χαμογέλα και πάλι!» και ευχήθηκε στον παρουσιαστή. Λίγο αργότερα, σε τηλεφωνική επικοινωνία, η σύντροφος του Έλενα Μαστραγγέλη, αποκάλυψε τα νεότερα για την υγεία του: «Είναι σε σταθερή κατάσταση, είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα, και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση. Βρέθηκε χθες το μικρόβιο. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή είχε έναν πυρετό, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και τότε πήγαμε στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά.

«Είναι στην εντατική ακόμα, δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους ιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί γιατί βρέθηκε το μικρόβιο και εικάζουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε η κ. Μαστραγγέλη.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η σύντροφός του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ