Τις τελευταίες ώρες τον γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και ως εκ τούτου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ωστόσο, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ανδρέας Μικρούτσικος διέψευσε την είδηση και τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του, ενώ λίγο μετά μίλησε και τηλεφωνικά στο “Super Κατερίνα” ώστε να τοποθετηθεί επί του θέματος, καθώς τα ψευδές δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν αναστάτωσαν το περιβάλλον του και κλήθηκε να καθησυχάσει τους κοντινούς του ανθρώπους.

«Δεν θεωρώ πρωταπριλιάτικο αστείο αυτό το δημοσίευμα να λες ότι πέθανε ο άλλος ή είναι σοβαρά. Αυτό δεν είναι αστείο. Με πήρε η Σοφία Βόσσου και επειδή δεν το σήκωσα, έπαιρνε επίμονα γιατί είχε ανησυχήσει. Ήταν πολύ θορυβημένη και ανακουφίστηκε όταν το σήκωσα. Ήταν πεπεισμένη ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Μετά άρχισε να μου τηλεφωνεί πολύς κόσμος και είδα ότι είχε διαδοθεί. Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε αντιδράσει ανάλογα στο παρελθόν και επειδή χθες κυριάρχησε στα social media η συζήτησή μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ήταν κεντρικό θέμα χθες στα ενημερωτικά sites. Έγινε μεγάλη αναπαραγωγή και μετά γράφτηκε αυτό το τρολ, το οποίο είχε μια φασιστική χροιά γιατί δεν είναι αστείο. Έκανα κοινωνική τοποθέτηση, όχι πολιτική», ανέφερε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ