Στην πρώτη κοινή τηλεοπτική του συνέντευξη με την κόρη του Αθηνά, έρχεται ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης! Με άκρως εξομολογητική διάθεση ξετυλίγει άγνωστες πτυχές της ζωής και της διαδρομής του στο βραβευμένο talk show «TET-A-TET στον ALPHA».

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 18:45, ο διπλωμάτης καριέρας και υποψήφιος πρόεδρος και η κόρη του, δικηγόρος με ειδίκευση στα πνευματικά δικαιώματα, υποδέχονται  τον Τάσο Τρύφωνος στο σπίτι τους στην Αγλαντζιά, απαντώντας σε όλες τις δύσκολες ερωτήσεις. 

Από τον στίβο της διπλωματίας στην κούρσα των προεδρικών, Τι λέει για τον θάνατο του αδελφού του και τη φυλάκιση του πατέρα του τον καιρό της ΕΟΚΑ; Θυμάται, επίσης, στιγμές από τις σπουδές στο Παρίσι, την «αδελφική» φιλία του με τον διάσημο σεφ Ανδρέα Μαυρομάτη, τη δουλειά στην οικογενειακή ψησταριά μέχρι και σήμερα, ανοίγοντας επιπλέον και το κεφάλαιο που αφορά τον δεύτερό του γάμο.

Μεταξύ ο άλλων ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αποκαλύπτει ότι δεν έχει ψηφίσει ποτέ ΑΚΕΛ στη ζωή του αλλά και ότι θα ήταν μεγάλο κοπλιμέντο αν να τον αναφέρουν ως “νέο Βασιλείου”.

Μαζί με τη μικρή του κόρη Αθηνά θυμούνται τη μάχη της Πόπης Μαυρογιάννη με τον καρκίνο, η οποία ήταν η πρώτη του σύζυγος και μητέρα των παιδιών του. Πώς «προγραμμάτισαν», πώς προετοιμάστηκαν και πώς δέχθηκαν το τέλος της.

Με ειλικρίνεια, κάνει λόγο και για την απόφασή του να διεκδικήσει την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Απαντάει εάν έχει ψηφίσει ποτέ ΑΚΕΛ, τι τον χωρίζει από τους άλλους υποψήφιους και ξεκαθαρίζει τη σχέση του με τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη, αλλά και την αριστερά. Τι έγινε στο Κραν Μοντανά και στο Μοντ Πελεράν; Του αρέσει ο χαρακτηρισμός «ο νέος Βασιλείου» και τι λέει για τις φήμες περί χρηματοδότησης της προεκλογικής του εκστρατείας από γνωστό επιχειρηματία – συγγενή του; 

Κάθε Κυριακή στις 18:45 στον ALPHA Kύπρου, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στον χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TETATET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή!

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA»: Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ