Γενέθλια έχει ο αδερφός του Ανδρέα Γεωργίου, Ραφαέλλος και ο ηθοποιός ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τα νεανικά τους χρόνια για να του ευχηθεί και να τον τιμήσει.

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον μικρότερο αδερφό του και τον θεωρεί φίλο και προσωπικό στήριγμά του. Μάλιστα τα δύο αδέρφια συνεργάζονται και επαγγελματικά εφόσον ο Ραφαέλλος είναι διευθυντής φωτογραφίας.

Ο Ραφαέλλος, σε αντίθεση με τον αδερφό του προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς “Γη της Ελιάς”, κάνει συχνά δημόσιες αναρτήσεις μαζί του. Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία η ομοιότητα των δυο αδερφών είναι εντυπωσιακή.

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες και με κοίταξες στα μάτια, είδα την ψυχή σου. Είσαι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ. Σε είδα να μεγαλώνεις, σε είδα να επαναστατείς, σε είδα να ερωτεύεσαι, να γίνεσαι πατέρας, να στέκεσαι δυνατός στα δύσκολα, να στηρίζεις, να χτυπάς τον ώμο μας και να λες «μπράβο», να λες “είμαι δίπλα σου” και να είσαι βράχος! Σήμερα γίνεσαι 30 και είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι “εκεί ψηλά” σήμερα κάνουν πάρτι οι άγγελοι μας. Σε αγαπώ άπειρα Daddy Cool μου!”, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε ακολούθως τη συγκινητική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ