Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσίασε στον ΣΚΑΪ την εκπομπή «Love Island» και η δημοφιλής παρουσιάστρια λέγεται ότι θα ενταχθεί στην εκπομπή «My Style rocks», την οποία σε αυτήν τη σεζόν της θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καραβάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ζενεβιέβ Μαζαρί αρνήθηκε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του MSR, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης έχουν συμφωνήσει να είναι στους ρόλους των κριτών.

Απ’ ότι φαίνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η επικρατέστερη, καθώς έχει εμπειρία στη μόδα, τόσο λόγω της ενασχόλησής της με το μόντελινκγ όσο και λόγω της συμμετοχής της στο GNTM. Aν ωστόσο δεν τα βρει με το κανάλι, η Έλενα Γαλύφα είναι η δεύτερη επικρατέστερη για την επιτροπή του «My Style rocks».

ηλιάνα παπαγεωργίου
Στο «Happy Day» αναφέρθηκαν στην εν λόγω είδηση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε ότι η «Ηλιάνα έκανε guel στο GNTM και θα υπάρξει φόρμουλα να τα βρουν».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει εξάλλου συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, όπως και η μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συμμετέχει στην εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, «Πρωινό μας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ