Μεγάλες εκπλήξεις είχε το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, καθώς αποχώρησαν δύο μοντέλα από το ριάλιτι.

Αρχικά, η 22χρονη Εβελίνα, που είχε δείξει μέχρι και τώρα μια πολύ καλή πόρεία στον διαγωνισμό, κάλεσε όλες τις κοπέλες στο σαλόνι, για να τους ανακοινώσει την αποχώρησή της. Η κοπέλα, όπως ανέφερε, αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας με τα γόνατά της, που όσο παραμένει στον διαγωνισμό το ταλαιπωρεί ακόμα περισσότερο εξού και αποφάσισε ότι πρέπει να αποχωρήσει για να το αντιμετωπίσει.

Η 22χρονη κοπέλα είπε χαρακτηριστικά: “Έχω κάποια θέματα με τα γόνατά μου, τα οποία τα έχω βασανίσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να το αντιμετωπίσω και εδώ πιέζομαι πάρα πολύ και πρέπει να κοιτάξω την υγεία μου. Αποφάσισα με την ωριμότητά που διαθέτω να αποχωρήσω από το παιχνίδι γιατί θα είναι καλύτερα για μένα. Θα μου λείψουν μερικά κορίτσια αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά διαλέγω ποιό είναι το πιο σημαντικό.”

Λίγο αργότερα και αμέσως μετά την ανακοίνωση της κριτικής των fashion experts σε σχέση με τη φωτογράφιση και αφού στο πλατώ είχαν μείνει πέντε κορίτσια, η Γιέβα, η Μαρία, η Αλεξία, η Κάτια και η Έφη, η τελευταία ζήτησε το λόγο από τη Βίκυ Καγιά. Η διαγωνιζόμενη, όπως είπε, πρέπει να αποχωρήσει από το GNTM, καθώς έχει προκύψει ένα προσωπικό ζήτημα. Πρόσθεσε ακόμα, ότι δε θέλει να στερήσει από κανένα υπέροχο κορίτσι τη θέση της στον διαγωνισμό μόδας, ευχαρίστησε κριτές και παραγωγή για την ευκαιρία και αποχώρησε, αφήνοντας τις συμπαίκτριές της και ειδικά τη Μικαέλα να κλαίει και να οδύρεται.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η Καγιά ενημέρωσε τα κορίτσια ότι δεν θ’ ανακοινωθεί η απόφαση των κριτών και δεν θα δοθούν στις πέντε υποψήφιες προς αποχώρηση οι φωτογραφίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ