Στην τελική ευθεία έχει μπει η διαδικασία για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Μετά την υποβολή των κομματιών και την αξιολόγησή τους από την Επιτροπή Κοινού που όρισε η ΕΡΤ, τρία κομμάτια ήταν αυτά που προκρίθηκαν στην τελική φάση.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, οι συμμετοχές της Melissa Mantzoukis, του Victor Vernicos και των Αντωνίας Καούρη-Μαρίας Μαραγκού ήταν οι επικτρατέστερες για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Ωστόσο, το τελευταίο 24ωρο το τραγούδι Shout Out της Αντωνίας Καούρη και της Μαρίας Μαραγκού διέρρευσε μέσω Twitter και μετά στο YouTube, με πολλούς από τους Eurofans που ήταν στην Επιτροπή Κοινού της ΕΡΤ να επιβεβαιώνουν πως πρόκειται πράγματι για το ένα από τα αρχικά 7 υποψήφια τραγούδια που άκουσαν στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Ραδιομέγαρο.

Ο χρήστης που έκανε τη διαρροή στο Twitter υποστηρίζει πως είναι από την Σουηδία και πως μάλιστα έχει επαφές με τους συνθέτες του κομματιού, το οποίο υπογράφουν Σουηδοί παραγωγοί.

Οι Eurofans φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκαν με το τραγούδι και οι αντιδράσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές ως προς την επιλογή του συγκεκριμένου κομματιού για την τελική 3άδα, σε σχέση με άλλα που αποκλείστηκαν νωρίτερα από τη διαδικασία. Ερωτηματικό παραμένει εάν το τραγούδι των δύο κοριτσιών θα βρεθεί εκτός διεκδίκησης, όπως έχει γίνει στο παρελθόν και με άλλα κομμάτια που διέρρευσαν πριν την καθορισμένη ημερομηνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ