Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο και ο παίκτης που θέλουν όλοι οι τηλεθεατές να δουν στο Survivor All Star και η Acun Medya αλλά και ο ΣΚΑΪ το γνωρίζουν καλά.

Παραγωγή και κανάλι θέλουν διακαώς τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης αλλά ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές on camera ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει πλέον μια νέα παράμετρος που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit και του Γιώργου Σκρομπόλα, το έντονο ενδιαφέρον από τους χορηγούς του Survivor για τον Ντάνο ίσως σταθεί ικανό να φέρει κοντά τις δύο πλευρές. Ίσως, δηλαδή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στις 8 Ιανουαρίου που είναι τα γενέθλιά του, αποφασίσει να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό του και ένα μεγάλο δώρο στους τηλεθεατές και να επιστρέψει στους στίβους μάχη του Αγίου Δομίνικου.

Μέχρι στιγμής, κανένας παίκτης δεν έχει υπογράψει το τελικό συμβόλαιο, ενώ η αναχώρηση αναμένεται για τις 2 με 3 Ιανουαρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ