Στην εκπομπή «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε η Αναστασία Παντούση, η οποία μίλησε για το «Κόκκινο Ποτάμι», αλλά και τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμεί να μιλά για την προσωπική ζωή της δημόσια.

Η δημοφιλής ηθοποιός διατηρεί δεσμό με τον Ιωάννη Παπαζήση και παραδέχτηκε στη Φαίη Σκορδά πως είναι ερωτευμένη, λέγοντας: «Είμαι ερωτευμένη».

Στη συνέχεια, η Αναστασία Παντούση ξεκαθάρισε: «Είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς μετά θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για εμένα. Αναγκάζεσαι με κάποιο τρόπο να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λιγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω πως δεν θέλω να μιλάω, γιατί πραγματικά δεν θέλω, μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω ok δεν είναι και κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος και δεν το μπορώ πολύ αυτό».

Αναστασία Παντούση

Ακόμα, η Αναστασία Παντούση, τόνισε: «Νιώθω λίγο άβολα να μοιράζομαι πράγματα, δεν έχω όμως να κρύψω κάτι». Η ηθοποιός μίλησε, ωσόσο, και για τις σπουδές της ως Νηπιαγωγός, αλλά και την αρχή της πορείας της στην υποκριτική, ενώ αποσαφήνισε ότι η ενασχόλησή της με την ηθοποιία δεν είχε ως σκοπό την αναγνωρισιμότητα.

Παράλληλα, η Αναστασία Παντούση αναφέρθηκε στους γονείς της και στα παιδικά της χρόνια στα Σπάτα, τα οποία ήταν γεμάτα παιχνίδι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ