Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε με το Chart Show το βράδυ του Σαββάτου (19/3) με αφιέρωμα στα τραγούδια χωρισμού. Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος θέλησε να δώσει ένα μικρό spoiler για το νέο επαγγελματικό βήμα της Άννας Βίσση.

Οι δυο τραγουδίστριες είναι πλέον κολλητές φίλες και έτσι η Δέσποινα Βανδή υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα νέα για το νέο της δίσκο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το τραγούδι «Σώσε με», ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε πως η Άννα Βίσση θα κάνει ένα δίσκο με επανεκτελέσεις κομματιών του Νίκου Καρβέλα στον οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και η μεγάλη επιτυχία που ερμήνευσε η Ρίτα Σακελλαρίου.

Η ανακοίνωση του Αρσενάκου για την Άννα Βίσση στον αέρα της εκπομπής της Δέσποινας Βανδή

«Το τραγούδι αυτό το έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας. Το 1985 η Άννα Βίσση συνεργάστηκε με τη Ρίτα Σακελλαρίου στη Νεράιδα και ο Νίκος Καρβέλας παρουσίασε το «Σώσε με» ως πρώτο τραγούδι για τον επερχόμενο δίσκο της Ρίτας και ακολούθησε το «Αρέσω» και το «Είναι γάτα, είναι γάτα» ο κοντός με τη γραβάτα.

Και να κάνουμε ένα spoiler αυτή τη στιγμή! Η Άννα Βίσση ετοιμάζει έναν δίσκο με επανεκτελέσεις τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας για άλλους δημιουργούς και θα τραγουδήσει το «Σώσε με», ένα από τα τραγούδια τα οποία έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ