Ενώ ο Johny Depp διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, η Amber Heard ακολουθεί έναν πιο χαμηλών τόνων τρόπο ζωής μετά το διαζύγιό τους.

Η ηθοποιός εξέπληξε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε ότι πλέον μένει στο Yucca Valley στην Califoria. Το συγκεκριμένο μέρος βρίσκεται 2 ώρες μακριά από το σπίτι που ζούσε με τον διάσημο ηθοποιό και εκεί είναι που μεγαλώνει την κόρη της, Oonagh Paige, την οποία απέκτησε μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης τον Απρίλιο του 2021.

H Amber δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για το νέο της σπίτι, όμως στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες στο Instagram από το εσωτερικό του.

Στη μία φωτογραφία φαίνεται να βρίσκεται στο σαλόνι της μαζί με την κόρη της και όπως θα δεις πρόκειται για ένα ψηλοτάβανο δωμάτιο με μεγάλα παράθυρα και άπλετο φως.

Σε μία άλλη φωτογραφία, η Amber Heard εμφανίστηκε στην κουζίνα της, η οποία έχει αρκετά κλασσικό σχεδιασμό, αρκετά ντουλάπια, αλλά και έναν πάγκο όπου ετοιμάζει το φαγητό της.

Το νέο της σπίτι είναι μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το μοναδικό ρετιρέ που μοιραζόταν στο παρελθόν με τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής είχε πέντε ρετιρέ στο ιστορικό κτίριο Art Deco στο Los Angeles.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ