Μπορεί ο Άγγελος Λάτσιος να είναι μόλις 19 χρονών, ωστόσο έχει εξελιχθεί σε έναν πολυσυζητημένο celebrity, ο οποίος σιγά σιγά κάνει τα δικά του βήματα και προσπαθεί να βρει την καριέρα την οποία θα ακολουθήσει.

Ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη και Γιάννη Λάτσιου φαίνεται πως δεν έχει βλέψεις να ακολουθήσει μία καριέρα στην τηλεόραση όπως οι γονείς του. Άλλωστε ο ίδιος, έχει μεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία ενώ αγαπά τα ταξίδια.

Πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια και ο γιος της έκαναν μία συζήτηση προκειμένου να συμφωνήσουν τι θα κάνει στη ζωή του, η οποία βέβαια δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά . Ο Άγγελος Λάτσιος είχε προγραμματίσει να φύγει στην Αμερική ωστόσο το θέμα του κορωνοϊού τον σταμάτησε και έτσι οι σπουδές του «πάγωσαν».

Η απόφαση που πήρε ο Άγγελος Λάτσιος

Μία από τις προτάσεις που είχε κάνει τότε η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά, προκειμένου να αναλάβει κάποια θέση στο Όναρ το ξενοδοχείο του Ματέο στην Άνδρο. Ο Άγγελος Λάτσιος βέβαια δεν είχε καλοδεί αυτή την πρόταση.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως τις τελευταίες εβδομάδες η άποψη αυτή του Άγγελου Λάτσιου έχει αλλάξει σημαντικά. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στα Άχλα και απόλαυσε την Άνδρο σε ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο, ενώ ήρθε σε επαφή με τους γείτονές του. Κάπως έτσι η ιδέα να αναλάβει μία θέση στο Όναρ άρχισε να του φαίνεται πιο προσιτή.

Ο Άγγελος Λάτσιος τους τελευταίους μήνες είναι εξαιρετικά ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή μαζί με την αγαπημένη του Γαία Μερκούρη ή με μέλη της οικογένειάς του.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκε τα Άχλα, τα οποία μάλιστα ήταν και χιονισμένα.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ανέβασε ήταν και ένα από την εξόρμησή του στη θάλασσα με μία βάρκα. Η φωτογραφία του, όπως συνηθίζει να γίνεται με κάθε του ανάρτηση, έγινε ανάρπαστη ενώ προκάλεσε και την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη.

Πηγή: youweekly.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ