Αλλαγές στην απογευματινή συνήθεια της ψυχαγωγικής εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” θα υπάρξει από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Στο πάνελ της εκπομπής που μέχρι πρότινος ήταν οι: Χάρης Παπαθεοχάρους, Δημήτρης Δερματάς και Σοφία Πρωίμου, θα κάθονται πλέον δυο άτομα.

Η απόφαση έχει παρθεί και θα μπει σε λειτουργία από τη νέα εβδομάδα. Η ψυχαγωγική εκπομπή μοιράζει χαμόγελα, αισιοδοξία και ενημερώνει το κόσμο καθημερινά ενώ ενστερνιζόμενη τις νέες καταστάσεις, προσαρμόζεται σε νέο μοτίβο.

Λόγω των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό και σεβόμενοι την υγεία των ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μειώνει τον αριθμό του πάνελ από τρία σε δύο (όπως έχει γίνει και παλιότερα) για να κρατούν τις ανάλογες αποστάσεις.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες από Δευτέρα οι συνεργάτες της εκπομπής Σοφία Πρωίμου και Δημήτρης Δερματάς θα κάθονται εναλλάξ ανά εβδομάδα στο πάνελ της εκπομπής.

Η εκπομπή αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τα γρήγορα αντανακλαστικά που έχει και σεβόμενη τις αλλαγές σε κοινωνικό και εργασιακό επίπεδο, με την υγεία των εργαζομένων σε πρώτο πλάνο.

Στο πάνελ της εκπομπής σήμερα και για όλη την εβδομάδα θα βρεθεί δίπλα στην Χριστιάνα και στο πάνελ μαζί με τον Χάρη Παπαθεοχάρους ο… Δημήτρης Δερματάς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ