Μια σπάνια εικόνα από το αρχείο του Elena’s Diary: Όπως έγραφε ο «Ταχυδρόμος», που είχε δημοσιεύσει την σπάνια φωτογραφία ένα από τα πρώτα καλοκαίρια της δεκαετίας του 80, η Αλίκη Βουγιουκλάκη απολάμβανε λίγες στιγμές χαλάρωσης σε παραλιακή ταβέρνα, όταν η παρουσία της έγινε αντιληπτή από ένθερμο θαυμαστή της, που ζητούσε επίμονα από την ηθοποιό αυτόγραφο.

Καθώς δεν υπήρχε κάτι καταλληλότερο, ζήτησε από την Αλίκη να υπογράψει πάνω σε ένα χαρτονόμισμα των χιλίων δραχμών.

Όπως ανέφερε το περιοδικό, η Αλίκη Βουγιουκλάκη σπάνια χαλούσε χατίρι στους fan της, το ύφος της όμως ενώ υπέγραφε το χιλιάρικο- σημαντικό ποσό για την εποχή- υποδήλωνε τις σκέψεις της.

Στην Αλίκη άρεσε πολύ να κάθεται σε παραθαλάσσια εστιατόρια. Σε ένα από αυτά τα ταβερνάκια κοντά στο εξοχικό της στο Θεολόγο είχε  συναντήθηκε για πρώτη φορά και με το Λάκη Λαζόπουλο. «Τη χαιρέτησα και το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω της» είχε διηγηθεί ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Βήμα».. «Δεν ήξερες ότι τα μάτια μου είναι μικρά σαν κουμπότρυπες;» μου είπε εκείνη καθώς έφερνε στο στόμα της ένα κομμάτι από το θεόμακρο ψάρι που βρισκόταν μπροστά της.

Είπα ψέματα: «Όχι δεν πρόσεχα αυτό» Κάτι τέτοιο. «Α τώρα μου τα χαλάς χειρότερα μου λέει « δηλαδή τι πρόσεχες, το ψάρι;» Καθίσαμε. Συνέχισε  από εκεί που είχε σταματήσει. «Σημασία δεν έχει που είναι τόσο μικρά, σημασία έχει που όλη η Ελλάδα ξέρει ότι έχω μεγάλα μάτια. Αλλά τι το θες; Το βλέμμα είναι που καθορίζει το μέγεθος του ματιού…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ