Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του Alpha έδωσε ο Αλέξης Παππάς, ως ο νέος “Bachelor”, στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την κάμερα του “Happy Day”. Το πρωινό της Τρίτης, ο γοητευτικός ηθοποιός αποκαλύφθηκε και μίλησε με ειλικρίνεια τόσο για τον χωρισμό με την Αλέσια Ντεμέζ όσο και τη φιλία με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως “η ζωή μου ως Bachelor είναι ένα πράγμα… όπως όταν σου έρχεται στο μυαλό η λέξη παράδεισος! Αυτό ακριβώς. Είμαι εδώ και οτιδήποτε έχω στο μυαλό μου, οποιαδήποτε ιδέα για να κάνουμε μια δραστηριότητα με τα κορίτσια, έχω τους κατάλληλους ανθρώπους να με βοηθήσουν και να φτάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι να μπορέσουμε και οι δυο να νιώσουμε καλά και να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται”.

“Ήταν μια γνωριμία που έγινε με την Αλέσια, είχαμε έρθει πιο κοντά μέσω μηνυμάτων και μέσω τηλεφώνου και είχαμε αφήσει ένα ανοιχτό ραντεβού. Παρόλα αυτά η σχέση δεν μπορούσε να βρει κοινά σημεία και να πορευτεί και ολοκληρώθηκε» πρόσθεσε ο ηθοποιός για την πολυσυζητημένη τελευταία του σχέση. “Κάποια στιγμή πήγα να την συναντήσω και αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος. Μετά από όλα αυτά που είπαμε, ήταν και για μένα μια πολύ καλή ευκαιρία να μπορέσω να ξεφύγω από όλο αυτό που είχα ζήσει και να μπορέσω να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει συναισθηματικά. Και με μένα και με εκείνη”

Τέλος, όσον αφορά την Ελευθερία Ελευθερίου και την κοινή τους παρουσία στο Survivor, η Αλέξης Παππάς θέλησε να βάλει τελεία οριστική σε όσα έχουν ακουστεί. “Δεν έγινε τίποτα με την Ελευθερία στο δάσος. Ήμασταν δυο καλοί φίλοι. Θεωρώ ότι η Ελευθερία είναι πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έχει τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα αλλά δεν συνέβη εμείς οι δύο να έρθουμε και να βρεθούμε ερωτικά. Ήρθε όμως η φιλία και αυτό είναι θεμιτό σε μια σχέση που έχουν δυο άνθρωποι μέσα σε ένα παιχνίδι”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ