Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” και αναφέρθηκε στην οικογενειακή του ζωή αλλά και στον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του Λένα Δροσάκη του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι αν δεν υπήρχε η γυναίκα του δεν θα υπήρχε κανένας Αναστάσης, και μίλησε για την κοινή τους πορεία. Μάλιστα, το ζευγάρι βάφτισε πρόσφατα τον μικρό!

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η Λένα Δροσάκη του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Ένιωσα μεγάλο ενθουσιασμό όταν μου το ανακοίνωσε. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη και ο τρόπος. Μέσα σε ένα κουτί είχε το τεστ εγκυμοσύνης. Εγώ έτρωγα και έβλεπα ένα κουτί που δεν ήξερα τι είναι. Το άνοιξα και είδα το μεγαλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για όλα όσα τον έκανε να συνειδητοποιήσει ο ερχομός του γιου του και μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι γειώθηκε και ο ναρκισισμός που απορρέει λόγω του επαγγέλματος.

Ακόμη, εκείνος και η Ευσταθία Τσεπερλή πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά του Open «Σ’αγαπάω μεν αλλά» που θα προβληθεί τη νέα σεζόν και πρόκειται για μία κωμωδία με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι να περνάει από σαράντα κύματαΟ Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και η Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη) είναι δέκα χρόνια μαζί και προσπαθούν να ισορροπήσουν και στη μεταξύ τους σχέση, αλλά και να ωριμάσουν και οι ίδιοι ως προσωπικότητες. Γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, πάντα με τις καλύτερες προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με τους ήρωες να μη μπορούν να καταλάβουν τί ακριβώς κάνουν λάθος και δεν μπορούν ποτέ να ηρεμήσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ