Για μία ακόμη ημέρα συνεχίζονται οι πυρκαγιές στην χώρα μας, με την Εύβοια και την Ολυμπία να βρίσκονται σε πύρινο κλοιό.

Κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ελέγξουν τις πολλαπλές εστίες.

Ιδιαίτερα ενεργοί αλλά και ανήσυχοι είναι και οι Έλληνες celebrities, οι οποίοι επιδιώκουν να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον γιο, την οποία συνόδευε ένα τραγούδι με συμβολικούς στίχους για την κατάσταση που ζούμε.

«Σε τι κόσμο, μπαμπά, μ’ έχεις φέρει να ζήσω, δε μου κάνει, μαμά, επιστρέφεται πίσω, σε τι κόσμο, μπαμπά, μ’ έχεις φέρει να ζήσω, με στενεύουν λουριά, πώς να τον συνηθίσω. Τόσος κόπος γιατί, τόσο αίμα και δάκρυ, να μπορούσα με κάτι να τον κάνω καπνό, όλα τέλειωσαν πια, όλα πήγαν χαμένα, ένα μένει σ’ εμένα, να του βάλω φωτιά. Ω! τι κόσμος μπαμπά, ποιοι τον σκάρτεψαν τόσο, να `ναι όλα στραβά, τον πουλώ όσο όσο, κάνε κάτι μπαμπά, δεν αντέχω, θα φύγω, είναι κρίμα μαμά, άλλαξέ τον και λίγο. Τόσος κόπος γιατί, τόσο αίμα και δάκρυ, να μπορούσα με κάτι να τον κάνω καπνό, όλα τέλειωσαν πια, όλα πήγαν χαμένα, ένα μένει σ’ εμένα, να του βάλω φωτιά.

Ένα τραγούδι σε στίχους Κώστα Μουρσελά και μουσική Βασίλη Δημητρίου», ήταν η λεζάντα του ηθοποιού.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ