Η γέννηση του γιου του, ο κεκλεισμένων των θυρών γάμος του με τη Λένα Δροσάκη αλλά και η επιστροφή του στην δημόσια τηλεόραση έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογείται στον Γιάννη Βίτσα και το «7 ΜΕΡΕΣ TV» στιγμές από το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής του.

Πριν από ένα μήνα έγινες πατέρας. Είναι μαγικό αυτό το δώρο;

Βέβαια. Αλλάζεις πίστα, και όπως λένε και οι παλιοί αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήρθε το μωρό μας κοντά μας. Το περιμέναμε. Ζήσαμε έντονα την εγκυμοσύνη. Ήταν μία συναρπαστική περιπέτεια και τώρα συνεχίζεται με το μωρό δίπλα μας να μεγαλώνει.

Η πιο συγκινητική στιγμή σας;

Κάθε τι που κάνει ένα μωρό νομίζεις ότι είναι μία κατάκτηση. Από το να ανοίξει τα ματάκια του ορθάνοιχτα μέχρι το οτιδήποτε. Ένας άνθρωπος που φέρνουμε στη ζωή ανακαλύπτει τον κόσμο και εμείς μέσα από τα δικά του μάτια την ίδια τη ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό από μόνο του.

Λόγω του κορονοϊού, επιλέξατε να κάνετε κλειστό γάμο;

Όταν αποφασίσαμε την ημερομηνία, σκεφτόμασταν ότι θα ήταν δύσκολο λόγω των συνθηκών, και ήταν όντως αρκετά δύσκολο. Οπότε, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν πιο κλειστό γάμο και προχωρήσαμε έτσι όμορφα και ωραία. Δε χρειάζονται τυμπανοκρουσίες, αλλά πολλή αγάπη.

Επιστρέφεις έπειτα από 14 χρόνια στην ΕΡΤ.

Ακριβώς. Έπειτα από τη σειρά «Λούφα και Παραλλαγή», που είχαμε κάνει και υπήρξε μεγάλη επιτυχία, χαίρομαι που επιστρέφω στην ΕΡΤ. Ποτέ δεν ανήκα, ούτως ή άλλως, σε ένα κανάλι. Δέχτηκα μία πολύ ωραία πρόταση από τον Ανδρέα Μορφονιό και τον κ. Καραγιάννη. Μου άρεσε η ιδέα ότι θα υποδυθώ ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Για μένα είναι ζητούμενο. Στο θέατρο έχεις τη δυνατότητα. Στην τηλεόραση, καλώς ή κακώς, σε τυποποιούν. Είναι ωραίο ότι ξεκινά μία καθημερινή σειρά στην ΕΡΤ έπειτα από είκοσι χρόνια, από «Τα φτερά του έρωτα». Η ΕΡΤ δεν έχει πρώτο της μέλημα τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε πρέπει. Έχει πολύ ενδιαφέρον ότι φέτος έχει σηκώσει την παντιέρα στη μυθοπλασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ