Ο Στάθης Σχίζας βρίσκεται στο Survivor All Star και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρακολουθεί φανατικά τον αγαπημένο της αλλά και τα όσα συμβαίνουν. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, όταν άκουσε τα λεγόμενα του Στάθη, δεν θα μπορούσε παρά να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι: «Η ψυχολογία μου,  από εκεί που ήταν μια χαρά και ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα χαστούκι… και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. “Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι” μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω “για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;”. Μου λέει, λοιπόν, “μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο”. Οπότε της λέω, “θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά”».

Κάτι που, όπως φαίνεται, η Ελευθερία κατάφερε αφού τα spoilers θέλουν τον Στάθη να αποχωρεί οικειοθελώς.

Φυσικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πέρασε στην αντεπίθεση. Ανεβάζοντας ένα βίντεο με την Ελευθερία Ελευθερίου στο σαλόνι του σπιτιού της, έγραψε: «Όταν βλέπαμε την πρεμιέρα μαζί με την “φίλη μου”, στο σπίτι μας, με τους φίλους μας και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ