Ο Άλεξ Παναγή βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και παραχώρησε συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον Άλεξ Παναγή την άποψη του για τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή, και ο ίδιος απάντησε πως έτυχε να φύγει από παράσταση λόγω ρατσιστικών σχολίων και για πρώτη φορά εκμυστηρεύθηκε το ομοφοβικό επεισόδιο που βίωσε όταν ήταν φοιτητής.

Συγκεκριμένα ο Άλξ Παναγή είπε: Ήμουν στο τραμ και είχα πάει σε μια συνάντηση στη σχολή και κρατούσα κάποια πράγματα, τα όποια είχαν και το σήμα, το ροζ τρίγωνο το όποιο είναι το σήμα των gay και με κοίταζε επίμονα ένας τύπος. Απέφευγα το βλέμμα του…Κατέβηκα από το τραμ και πήγαινα στο σπίτι μου…μαύρισαν όλα με χτύπησε, με έριξε κάτω…Άρχισε να με κλωτσάει να μου λέει χαρακτηρισμούς που δεν μπορώ να πω στον αέρα…Έβγαλε ένα όπλο και το έβαλε στον κρόταφο μου και μου λέει «Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις την ζωή σου»

Συνεχίζοντας ο Άλεξ Παναγή είπε: «Ήταν μια κοπέλα άστεγη…ήταν η μόνη που μπόρεσε να τον σταματήσει…η όποια μπήκε μέσα στην κουβέντα και του είπε “σε ξέρω αν κάνεις οτιδήποτε θα πάω στην αστυνομία”»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ