Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για την κοπέλα του έχει ζητήσει να κάνουν έναν παιδί εξ’ αποστάσεως και σχολίασε το αν έχει σκεφτεί να γίνει πατέρας.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» και είπε ότι: «Μου το έχει προτείνει περισσότερο η κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως παρά εγώ».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους. Εφικτό είναι γιατί όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό. Τώρα το βλέπω στην πράξη γιατί ο κουμπάρος και τα βαφτιστήρια μου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με εμένα που αντιλαμβάνομαι τι είναι να είσαι γονέας, τι σημαίνει να είναι παιδί και να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, τι προβλήματα υπάρχουν όταν δεν υπάρχει ένας από τους γονείς και σέβομαι και εκτιμώ ότι κι ο ένας κι ο άλλος πρέπει να είναι πολύ δοτικός και τα δύο φύλα απέναντι στο παιδί».

Για το εάν του έχει λείψει το να αποκτήσει ένα παιδί, ο Αλέκος Συσσοβίτης, απάντησε: «Ελάχιστες φορές. Είμαι πολύ πρακτικός. Αν δεν ξυπνήσω να ονειρευτώ κάτι και στον ύπνο μου, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ