Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε σε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αφορούν τη μητέρα του αλλά και τα παιδικά του χρόνια.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη σχέση με τη μητέρα του, ο Αλέκος Συσσοβίτης αποκάλυψε: «Η μητέρα μου έφυγε από αλτσχάιμερ και μέχρι τα τελευταία της υπήρχε αυτή η εξάρτηση, η δέσμευση- την οποία νοσταλγώ και λατρέυω- αλλά έχω να λέω τα καλύτερα και για τη μητέρα μου αλλά και για τον πατέρα μου. Όταν έλειπα για μεγάλα διαστήματα, η μητέρα μου ταλαιπωρείτο πολύ. Πονούσε πολύ, έκλαιγε. Είχα έρωτα μαζί της. Το οιδιπόδειο ήταν αμφίδρομο. Κάποια στιγμή ήθελα να φύγω για την Αμερική αλλά δεν έφυγαν γιατί οι γιατροί μου είπαν ότι έπρεπε να ήμουν κοντά της. Είχα ευκαιρίες να φύγω και να μείνω στο εξωτερικό, αλλά επειδή την αγαπούσα πολύ έμεινα και το λέω με συγκίνηση. Ήμουν εξαρτημένος από τη μητέρα μου».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τις εφηβικές του περιπέτειες και την αγάπη του για τη Μύκονο αναφερόμενος στις εφηβικές του περιπέτειες για να καταφέρει να περάσει τις διακοπές του στο νησί αλλά και να εργαστεί εκεί. «Εγώ έμενα στη Θεσσαλονίκη, οπότε παίρναμε με τον ξάδελφό μου το τρένο πηγαίναμε στον Πειραιά, κοιμόμασταν στα παγκάκια και περιμέναμε το πλοίο που θα μας πήγαινε στη Μύκονο. Η χαρά του ταξιδιού ήταν τότε να είσαι χίπης.» αποκάλυψε ο ίδιος και συνέχισε: «Είχα πάει στη Μύκονο για δουλειά. Δούλεψα στην αρχή λάντζα σε εστιατόριο και μετά κάποια στιγμή έγινα DJ στο μόνο αυθεντικό ροκάδικο της Ελλάδας. Ήμουν 16 χρόνων.».

Τέλος, ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες τις οποίες βίωσε. Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Μέναμε σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικών μέτρων και εγώ κοιμόμουν στην κουζίνα. Ασφυκτιούσα και αυτό το έβλεπαν οι γονείς μου. Γι’αυτό πήγαινα από μικρός σε νησιά και δούλευα.».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ