“Αυλαία” για την σειρά “Μελίαρτος” του Λώρη Λοϊζίδη με μια ξεχωριστή σκηνή, η οποία συζητήθηκε αφού είδαμε ένα ακόμα γκέι φιλί μεταξύ γυναικών.

Είχε προηγηθεί το πρώτο γκέι φιλί, από την κρατική τηλεόραση μεταξύ ανδρών, του Μέμου Μπεγνή και του Νίκου Γκέλια.

Δείτε την σκηνή αλλά και τις αποκλειστικές δηλώσεις στο HELLO!

Αξίζει να τονιστεί ότι όσο αφορά το πρώτο γυναικείο φιλί στην κυπριακή τηλεόραση ήταν “Κάρμα” να συμβεί από την τηλεοπτική σειρά “Κάρμα” του Alpha Κύπρου, σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου

Η σειρά είχε αναδείξει τα θέματα της ομοφυλοφιλίας με σεβασμό στον τηλεθεατή και είχε αναδείξει την μοναδικότητα και το φυσιολογικό του γεγονότος, περνώντας ηχηρά μηνύματα σε όλους. Στην πρώτη περίπτωση βλέπουμε την Χριστίνα Κυριάκου και Αθηνά Σάββα, σε ένα φιλί που έδειξε τα ερωτικά συναισθήματα.

Δείτε το απόπασμα

Η συνέχεια άνηκε και πάλι στο “Κάρμα” στην Ήβη Νικολαϊδου και Δένα Ιωάννου σε μια τολμηρή σκηνή που δείχνει τα συναισθήματα των δυο γυναικών και τον αληθινό έρωτά τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Την σκυτάλη πήραν δυο εξαιρετικές ηθοποιοί, η Μαρία Παπακώστα και η Στέλλα Φιλιππίδου, οι οποίες έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί στην prime time της κυπριακής τηλεόρασης, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η καθηλωτική Μερώπη και η εκρηκτική Ρίτα, μετά τους έντονους καυγάδες και τους τσακωμούς κατέληξαν σε μια παθιασμένη σκηνή και σε μια αποκάλυψη ότι κάποτε ήταν μαζί.

Η ηθοποιός Μαρία Παπακώστα, μίλησε αποκλειστικά στο HELLO για την πολυσυζητημένη σκηνή και έστειλε το δικό της μήνυμα για την σειρά και την διαφορετικότητα. Η ίδια μας δήλωσε:

Κανονικά το 2022 δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση ενα φιλί μεταξύ δυο ανθρώπων του ίδιου φύλου. Παρόλα αυτά το εγχειρημα του Λώρη Λοϊζίδη κατάφερε να ταρακουνήσει κάποιους. Είτε θετικά είτε αρνητικα. Γιατί αυτό κάνει η αγάπη. Σε ταρακουνεί. Σε βγάζει από τα νερά σου.

Ο Θεοδόσης Οικονομίδης φρόντισε να το παρουσιάσει με όλη του την αγνότητα που το προόριζε ο Λώρης στο γυαλί. Και έτσι έγινε. Ανάμεσα σε δυο χαρακτήρες που απο το πρώτο επεισόδιο ήταν στα μαχαίρια. Όπως αποδείχθηκε όμως, η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο ή χρωμα. Η αγάπη τα κάνει όλα, πιο ομορφα, πιο Μελένια.

Δείτε την εν λόγω σκηνή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ