Η εκπομπή “Το Πρωινό” έφερε στο φως της δημοσιότητας την επιστολή που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στον γιο του, στην Τρίτη του διαθήκη Πρόκειται για τα τελευταία γραπτά λόγια του πολιτικού που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021 προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο junior που γίνεται φέτος 17 ετών.

Η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Τσοχατζοπούλου διάβασε για την εκπομπή του ΑΝΤ1 την επιστολή, κι όπως θα ακούσεις, η φωνή της «έσπασε» αρκετές φορές…

«Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες. Ξέρω πως έχω κάνει λάθη και λυπάμαι γι’ αυτά. Απέχω πολύ από το να είμαι ο τέλειος γονιός. Όμως έκανα τα πάντα, ό,τι καλύτερο μπορούσα για σένα. Αυτά τα λάθη έγιναν από έλλειψη κατανόησης κι όχι από έλλειψη αγάπης. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη ζωή μου, ήξερα πως θα σε αγαπούσα με όλο μου το είναι. Σε αγαπάω πιο πολύ από ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τώρα και για όλη την αιωνιότητα.

Παιδί μου, όποιο κι αν είναι το ταξίδι που θα σε πάει η ζωή, προσεύχομαι να είσαι πάντα ασφαλής και να απολαύσεις τη διαδρομή. Και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάς τον δρόμο που θα σε επιστρέψει πίσω στο σπίτι σου. Ο μπαμπάς σου» ήταν τα λόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου στον γιο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ