Στο “Πρωινό” φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, τις σκέψεις που έκανε μετά την ανάρρωση του, για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει, καθώς και για το ελληνικό metoo.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τόνισε ότι σκεφτόταν πολύ έντονα την οικογένειά του.

«Όταν ξαφνικά σου έρχεται κάτι πολύ δυναμικό, τα βλέπεις… Ήμουν σε κώμα δέκα μέρες από μικρόβιο, τύπου covid. Το πρώτο διάστημα έλεγα να ιεραρχήσω τις αξίες μου, να είμαι πιο χαλαρός. Μετά από κάποιο διάστημα μπαίνεις όμως στην τρέλα της καθημερινότητας. Σαφέστατα δεν θέλω να συμμετέχω σε έντονες καταστάσεις. Η οικογένειά μου ήταν κοντά μου. Όσο και να φανεί περίεργο και ίσως εγωιστικό σκέφτηκα και τον εαυτό μου. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να βάζουμε σε μια ιεράρχηση και τα προσωπικά μας “θέλω”».

Ακόμη, ο Άκης Σακελλαρίου συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι είμαι πολύ ευνοημένος στη ζωή. Έχω κάνει πολλά. Ήθελα ηρεμία και ησυχία και να απολαμβάνω τη θάλασσα, τη βροχή. Όταν φας μια γερή σφαλιάρα λες “ώπα”».

Στο ακόλουθο απόσπασμα ο Άκης Σακελλαρίου αναφέρεται επίσης στις “Μάγισσες του Σάλεμ”, όπου θα πρωταγωνιστεί, αλλά και για τις άσχημες συμπεριφορές που κάποιοι έχουν προς τους άλλους πολίτες, και κυρίως στις γυναικοκτονίες που παρατηρούνται.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συντάκτης: Σάββας Μπίτζας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ